Contact

Vanwege eventuele spam de contactgegevens in de afbeelding.
Mailen heeft de voorkeur.
Contact3

error in contactform please use email

9 gedachten over “Contact”

 1. Beste Marjanne,

  Dank voor je reactie op de website. De yogalessen zijn in Ermelo op dinsdagavond om 18:45uur, Putten maandag 18:45uur en woensdag 20:00uur (VOL) en Voorthuizen woensdagochtend om 09:45uur.

  In principe zijn alle yogalessen geschikt voor beginners zolang je zelf de eerste tijd wat rustiger aan doet dan bijvoorbeeld iemand die al 4 jaar yogales bij mij volgt. Daarbij is het van belang dat je liever eerst alles op ‘halve kracht’ doet, dan dat je over je grens gaat. Door de beoefening van yoga leer je je lichaam steeds beter kennen en zo ook jouw grenzen. Na verloop van beoefening zal je dus wat meer kunnen ‘spelen’ met de oefeningen en je grenzen iets meer opzoeken zonder dat je ze overschrijd. Hierdoor kan het zijn dat jouw grenzen op den duur wat verlegd worden, m.a.w. je bijvoorbeeld flexibeler wordt of qua geestelijke grenzen je nog sterker in je schoenen komt te staan.

  Zou je ook willen deelnemen dan stuur ik je de aanvullende informatie een een aanmeldformulier. Mocht je meer informatie wensen dan hoor ik het ook graag.

  Met stralende groet,

  Ron Chaitanya

 2. Dank je! Yogacursisten krijgen via mij korting bij Natuplaza en dat vermeld ik altijd in een aparte mail. Omdat ik dat wel eens vergeet zal ik dit zeker met Natuplaza bespreken. Thnx!

 3. Hallo Michelle,

  Dank voor je berichtje. De yogalessen in Putten zijn vrij vol. Eventueel zal je nog in de maandaggroep kunnen deelnemen om 18:45uur. Ik bied je echter liever de yogales in Ermelo aan op dinsdag. Daar is nog voldoende plek en ook verschillende nieuwe cursisten. Ik zal je ook een privémail sturen dan kunnen we even overleggen.

  Tot horens!

  Hartelijke groet,

  Ron

 4. Hallo Melissa,

  In Voorthuizen is er alleen op de ochtend yogales. In Putten zou je nog in de maandagavond groep kunnen deelnemen, de rest is vol. Anders verwijs ik je graag door naar mijn collega yogi’s in Barneveld. En wil je liever Sivananda Yoga en kan je niet op maandagavond of woensdagavond in Putten of dinsdagavond in Ermelo (vanaf september weer)? Dan is dat wellicht mogelijk in Leusden bij Pernille http://www.yogatabaksteeg.nl/

  Hartelijk groet,

  Ron

 5. Hallo Petra,

  Wat fijn dat je yogales wilt gaan volgen! In september kunnen nieuwe cursisten weer instromen.
  Op woensdagavond is nog plek om te reserveren. Ik stuur je vanaf de reguliere mail een bericht met aanvullende informatie.
  Graag tot horens en een hele fijne dag!

  Ron Chaitanya

  1. Hallo Ron,

   Graag wil ik in september op woensdag avond beginnen met yogalessen. Klopt het dat ik op de reguliere mail nog geen aanvullende informatie heb ontvangen?

   Met vriendelijke groet,
   Petra

   1. Beste Petra,

    Dat klopt. Als je in het e-mailbestand staat van Inyoga, dan krijg je in juli de informatie voor het nieuwe lesblok dat in september start.

    Hartelijk groet,

    Ron Chaitanya

 6. Goedemorgen,

  Yoga en meditatievormen zijn zeker een goede manier om weer wat meer bij jezelf te komen en meer te voelen dat je leeft ipv geleefd wordt. Zie ook mijn persoonlijke stukje ‘over Ron’ op de website, want ik begrijp je man helemaal.
  Ik was zelf in het begin behoorlijk sceptisch en nuchter over yoga, maar toen ik merkte dat ik meer rust kon ervaren gedurende de dag, dat ik wat bewuster ging werken ipv vliegen, merkte ik ook dat dit beter voor de zaak was. Win-win dus.
  Ik zal je man adviseren om met de woensdagavondgroep mee te doen in Putten om 19:45 uur. Dat is een wat grotere groep met ca 16 personen waardoor het wat minder intiem is en je toch meedoet in de groepsenergie. Het laatste is ook belangrijk, want dan kan je gewoon wat meer je eigen ding doen ipv een 1 op 1 privéles, terwijl je toch als het ware meegaat met de groep.
  In deze groep zitten ook 4 andere heren. Eigenlijk is het meer een bewuste en relaxte sportles. Hierdoor vergroot je algehele conditie (kracht en flexibiliteit van lichaam en geest), kom je lekkerder in je vel (letterlijk en figuurlijk) en ervaar je meer rust.

  De yogalessen zitten momenteel wel vol, dus als je man wil meedoen in september, dan hoor graag van hem.

  Hartelijk groet, Ron Chaitanya

 7. Hallo Anne,

  Ik reageer per persoonlijke e-mail aan je en geef hierbij alvast een reactie op de yogalessen.

  Een zweverige variant, haha, dat ligt eraan wat jij als zweverig bestempeld natuurlijk. Toen ik in 2003 met yoga begon werd ik geleefd door mijn bedrijf en de maatschappij. Ik zat alleen maar in m’n hoofd en voetjes op de vloer… ho maar. Toen had ik dat zelf niet door (op de stress en vermoeidheid na dan) maar als ik terugkijk, dan leefde ik behoorlijk zweverig (lees: weinig contact met mezelf en m’n omgeving) Door yoga (wat ik toen zweverig vond) begon ik weer te ervaren (kan best eng zijn in het begin) Ik begon weer te leven i.p.v. geleefd te worden.

  De Sivananda Hatha yogalessen die ik geef zijn zeker niet meditatief en ook zeker niet sportachtig zoals poweryoga. Het zit er meer tussenin. Zij die van poweryoga komen kunnen het best relaxt vinden, terwijl zij die van een meditatieve yogavorm komen met 3 oefeningen in een uur, vinden mijn lessen meer op sporten lijken. Ik denk daarbij voor de meeste mensen met een druk leven en een vol hoofd een mooie tussen oplossing gevonden te hebben. Dat je lekker met je lijf bezig bent, terwijl je toch ook geestelijk tot rust komt.

  Nou, een uitgebreide toelichting voor jou. Nu tijd om te ervaren, want dat doe je immers zelf.

  Vriendelijk groet, Ron Chaitanya

Reacties zijn gesloten.