Niet de gemeente, maar het telecom bedrijf beslist??

Foto: 2doc Ubiquity

Als het aan de nieuwe telecomwet ligt, dan hebben gemeentes straks niets meer te zeggen waar een gsm-mast komt. Sterker nog: bij 5G zijn de kastjes zo klein dat als het aan de bedrijven ligt ze straks verstopt worden binnenin telefoonpalen! Dit wordt mogelijk een ramp voor onze gezondheid plús het is zo oneerlijk! In mijn vorige blog lees je meer over straling en vind je interessante links.

Ron: Ik vind het mijn taak als yogadocent om mensen te helpen met hun gezondheid. Een gezond leefklimaat is daarbij essentieel!

Mijn gezin en ik kunnen ons nu nog beschermen door te wonen of te werken, waar we ons niet vlakbij zo’n telecommast bevinden. Gewoon omdat je kan opzoeken waar ze staan. Die keuze hebben we straks niet meer als de nieuwe telecomwet er doorkomt. Telecom providers kunnen dan antennes plaatsen zónder dat ze daarvan melding hoeven te maken!

Momenteel wordt er wereldwijd actie gevoerd tegen dit soort praktijken, die nu vaak samenhangen met 5G. Er is al veel bereikt en rechtszaken worden zelfs gewonnen omdat er geen bewijs is dat straling van 3G, 4G, 5G e.d. veilig zou zijn.

Om het overzichtelijk te houden, vind je in het volgende blog enkele links waarmee je ook kunt opkomen voor de belangen van jou, je familie en iedereen om je heen.

De informatie geef ik aan je door. De weg loop je zelf. Lees je in en maak je eigen keuzes.

Met gezonde groet, Ron ChaitanyaGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *