Internationaal Therapeut 2013

Ook dit jaar weer veel interessants op deze beurs! Ik was met name naar de beurs gegaan voor de lezingen over straling (elektrosmog) en meer informatie over aarden.

Het aarden passen we ook vaak toe met yogahoudingen of visualisaties. Aarden middels verschillende hulpmiddelen, of gewoon back to basic met je blote voetjes op moeder aarde zelf, is natuurlijk ook heel goed voor je.
Volgens verschillende onderzoeken zal dit o.a. het verschil kunnen zijn in: je wel of niet goed voelen, weinig energie of veel energie hebben, en tussen goed slapen en niet zo goed slapen. Reden genoeg voor mij om me hier meer in te verdiepen en de hulpmiddelen aan te schaffen om ze te testen.
Hieronder een leuk informatie filmpje van Earthing

Wat betreft straling heb ik, ondanks dat ik me al jaren bewust ben van de negatieve effecten van mobieltjes, gps, dect-telefoons, wifi en noem maar op, (nog) meer schokkende feiten gehoord en testverslagen ingezien.  Wat is bijvoorbeeld het verband met energietekort, slapeloosheid, vermoeidheid, stress en chronische kwalen en ziektes? Ook hierbij verschillende adviezen en hulpmiddelen om ons leven gezonder en gelukkiger te maken.
Een filmpje van één van de fabrikanten:

Ook geïnteresseerd in de producten uit de filmpjes? Laat het mij weten zodat we gezamenlijk goedkoper kunnen inkopen!