Inyoga Herfst Stiltewandeling 2013

Herfst!
Herfst!

Zaterdag 26 oktober 08:30 uur vindt de jaarlijkse Inyoga Herfst Stiltewandeling weer plaats!

De herfst is een periode van oogsten en loslaten. De natuur keert langzaam naar binnen om zich klaar te maken voor de winterse stilte. Bijzondere paddestoelen, kleuren en geuren zijn waarneembaar in het bos.

Wat oogst jij en neem je mee naar de winter? Wat spiegelt de natuur in jouw leven?

Door met elkaar in stilte te wandelen en de natuur waar te nemen, verbind je je met de omgeving en verdiep je de bewustwording over jezelf.

We beginnen met een meditatieve wandeling waarbij je je hoofd leeg maakt en de ruimte om je heen ervaart. Door de stilte en de rust keer je naar binnen en maak je verbinding  met je eigen natuur, met jouw essentie. Tussendoor doen we een kleine oefening/meditatie waarbij de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron is, waar je inzicht en bewustwording uit kunt halen. We sluiten de wandeling vervolgens gezamenlijk af met thee en wat lekkers.

We wandelen in het bos tussen Ermelo en Putten. De exacte startlocatie wordt bekend gemaakt aan de deelnemers. Door je te verbinden met de natuur en de ruimte om je heen ervaar je meer rust in jezelf. Gun jezelf een mooie ervaring in een prachtige omgeving!

Datum: 26 oktober 2013

Tijd: 08.30 uur, duur is ongeveer 1,5 uur

Meenemen: makkelijk zittende en warme kleding, comfortabele schoenen, eventueel regenkleding en iets extra’s te eten of drinken.

Ervaring: ervaring met mediteren is niet vereist om aan de wandeling mee te kunnen doen.

Kosten: € 10

Opgave: graag per e-mail. (zie de contactpagina)